Verzenden & retourneren

[powr-chat id="708adf15_1590991993"]

Voor de verzending van onze producten maken wij gebruik van verschillende vervoerders. De keuze voor vervoerders is afhankelijk van uw bestelling en bijv de grootte en waarde hiervan. Wij maken o.a. gebruik van:

  • Transmission
  • PostNL
  • DHL
  • DPD
  • GLS
  • UPS

Om het voor u zo transparant mogelijk te houden, hanteren wij voor deze vervoerders één en hetzelfde tarief, namelijk:

00-10 kg €  7,50
10-30 kg € 14,00
Boven 30kg: Op aanvraag (prijsindicatie wordt toegestuurd)

Voor bestellingen met een totaalbedrag boven € 200,- berekenen wij GEEN verzendkosten.

Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u van ons een verzendbevestiging met track&trace-code van de desbetreffende vervoerder.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.

Focus Multimedia vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Focus Multimedia aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Focus Multimedia gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.