Betaalmethoden

[powr-chat id="708adf15_1590991993"]

Bij Focus Multimedia kun je op verschillende manieren betalen. In veel gevallen wordt je betaling verwerkt door Mollie, onze partner in online betalingen. Bij Focus Multimedia betaal je altijd veilig, via een versleutelde verbinding

iDeal

De meest gebruikte betaalmethode is iDeal. Als u betaalt via iDeal kunnen wij uw betaling direct automatisch verwerken en uw order zo snel mogelijk uitleveren. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn geen kosten verbonden.

PayPal

U kunt bij Focus Multimedia betalen met PayPal. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn kosten verbonden, namelijk 3,7% van het aankoopbedrag.

CreditCard

U kunt bij Focus Multimedia betalen met creditcards, zoals Maestro, Visa, Mastercard & American Express. Ook bij afhalen kunt u gebruik maken van één van deze creditcards om uw betaling te doen. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn kosten verbonden, namelijk 1% van het aankoopbedrag voor Maestro, 2% van het aankoopbedrag voor Visa en Mastercard & 3% van het aankoopbedrag voor American Express.

Klarna Achteraf Betalen

U kunt bij Focus Multimedia achteraf betalen met Klarna. Met behulp van Klarna kunt u het product eerst thuis ontvangen en achteraf betalen. Klarna hanteert eigen criteria voor het goedkeuren of afwijzen van Achteraf Betalen. Wij hebben hier geen enkele invloed op. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk ook betalen met een andere betaalmethode. Aan het gebruik van deze betaalmethode zijn kosten verbonden, namelijk € 4,95.

Billink Achteraf Betalen

Achteraf betalen via Billink is vanaf 16 september 2020 NIET meer mogelijk.

PIN/Contant

Als u uw bestelling bij ons af komt halen kunt u ervoor kiezen om de betaling op locatie te voldoen. U kunt zowel met PIN als ook contant betalen. I.v.m. de Covid19-maatregelen adviseren wij om gebruik te maken van PIN. Aan het gebruik van deze betaalmethodes zijn geen kosten verbonden.

Kopen op rekening (zakelijk)

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om op rekening te kopen. Wij vragen u in dit geval hiervoor telefonisch of via email contact met ons op te nemen. Een order die op rekening is besteld, zal verwerkt worden na akkoord van onze administratieafdeling. Wij streven ernaar om alle (eerste) kredietaanvragen binnen één werkdag te beoordelen.