Onderhoud & reparatie

[powr-chat id="708adf15_1590991993"]

U (her)kent het vast wel: u wilt even snel iets opzoeken op uw pc, laptop of tablet en deze is enorm traag of loopt zelfs volledig vast!

Reparatie

Net als bij een auto heeft uw pc, laptop of tablet ook regulier onderhoud nodig. Ook kunnen bepaalde onderdelen kapot gaan. Iets waar veel mensen niet bij nadenken.

Focus Multimedia kan u hier eenvoudig bij helpen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw pc, laptop of tablet weer laten werken als nieuw, zowel op afstand als bij u thuis.

Mochten er onderdelen kapot zijn en vervangen moeten worden, dan beschikken wij over een ruime voorraad onderdelen en hebben wij uw apparaat meestal binnen 24 uur gerepareerd.

Alle reparaties voeren wij pas uit na een duidelijke prijsopgave vooraf. Zo houden we onze werkwijze transparant en weet u waar u aan toe bent.

Woont u niet in de buurt van Leeuwarden en kunnen wij uw probleem niet op afstand verhelpen? Ook dan kunnen wij u verder helpen! Onze transport-service voor slechts €5,- extra biedt uitkomst. U ontvangt van ons een verzendlabel en hoeft uw apparaat alleen maar in te pakken en naar een PostNL-punt te brengen. De rest zorgen wij voor: uw apparaat wordt z.s.m. gewoon weer bij u thuis bezorgd.

Covid19-proof

Onze gehele dienstverlening hebben wij aangepast aan de huidige geldende RIVM-maatregelen, met betrekking tot Covid19/Corona.

Dit betekent dat wij zoveel mogelijk op afstand werken, om persoonlijk contact te vermijden. Indien op afstand werken niet mogelijk is, kunnen wij bij u thuis langs komen. Ook hier nemen wij alle maatregelen in acht, zoals o.a. 1,5 meter afstand bewaren, desinfecteren vóór en na de reparatie, dragen van handschoenen en indien gewenst zelfs mondkapjes. Op deze manier proberen we zoveel mogelijk de risico's voor u en onszelf te beperken.

Geïnteresseerd in onze diensten? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.