Disclaimer

[powr-chat id="708adf15_1590991993"]

1. Algemeen

Alle prijzen op deze website zijn in EURO (€), inclusief 21% btw, exclusief verzendkosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze website wordt aangeboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Alle genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad en actieperiode strekt, tenzij anders vermeld. Prijzen kunnen meerdere malen per dag veranderen.

2. Voorraadindicatie

De voorraadindicatie geeft de voorraad van ons magazijn en onze partners weer op een specifiek moment. Aangezien wij en onze partners deze voorraad benutten om zowel verzendopdrachten als bestellingen in winkels uit te leveren, wijzigt deze continu. De voorraadindicatie op de website wordt daarom meerdere malen per uur ververst.

Houdt hiermee rekening wanneer u op basis van de voorraadindicatie producten wilt komen afhalen bij ons op locatie. De voorraad kan gewijzigd zijn tussen de laatste keer dat je deze online nakeek en je bezoek aan de showroom. Wij raden dan ook sterk aan om eerst via de website een bestelling te plaatsen, zodat de producten voor u gereserveerd zijn. U ontvangt daarna een bericht wanneer u uw producten kunt afhalen. Focus Multimedia is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden met betrekking tot de voorraadindicatie. Voor meer informatie over de voorraadindicatie van specifieke producten kunt u altijd contact met ons opnemen.

3. Privacy

Aangezien Focus Multimedia de privacy en de veiligheid van uw persoonsgegevens waardeert en respecteert, worden deze persoonsgegevens uitsluitend verwerkt in overeenstemming met de geldende regelgeving. Meer informatie over ons privacy-beleid kunt u hier vinden.

4. Hyperlinks

Bepaalde verwijzingen (links) op deze site kunnen leiden naar sites die door derden worden aangeboden, waarover Focus Multimedia geen controle heeft. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites.