Over ons

[powr-chat id="708adf15_1590991993"]

Focus Multimedia is een bedrijf met in totaal meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ICT. Voor reparatie, onderhoud & advies van o.a. PC's, laptops, tablets & smartphones als ook andere multimedia apparatuur, bent u bij ons aan het juiste adres.

Webshop met een persoonlijke touch

Vindt u het ook vervelend dat u bij veel webshops alleen maar kunt bestellen? Of dat het bij veel webshops overkomt alsof u één van de vele nummertjes bent? Door ons kleine team van professionele medewerkers willen wij u een unieke webshop-ervaring bieden met een persoonlijke touch. Heeft u vragen over bestellen of wilt u graag advies over welk product het beste bij u past? Neem contact met ons op via één van onze kanalen: 

Wij staan u altijd direct te woord (indien mogelijk) en helpen u graag verder.

Meer producten naast multimedia

Om onze klanten in deze bizarre tijden zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij naast allerlei soorten multimedia apparatuur nog diverse andere producten. Ons aanbod zal in de toekomst alleen nog maar verder uitgebreid worden. Neem gerust eens een uitgebreid kijkje in onze webshop.

Inkoop & inruil

Heeft u een oude pc, laptop, tablet, smartphone of ander apparaat en wilt u deze vervangen? Wij bieden ook inkoop en inruil-regelingen aan. Neem, vóór uw bestelling, contact met ons op zodat wij u een passend aanbod kunnen doen voor inruil op een nieuw of refurbished apparaat.

Meer dan een webshop

Wij willen ons graag onderscheiden van andere webshops door een persoonlijke aanpak. Heeft u vragen of twijfelt u ergens over? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met een specifiek op u gericht advies.

Aangepaste werkwijze - Covid19

De Covid19-maatregelen vragen van iedereen aanpassingen. Dus ook van ondernemers wordt enige creativiteit verwacht. Wij bieden daarom reparatie van computers (en andere multimedia-apparatuur) op afstand.

Voor PC's & laptops betekent dit dat wij veel (softwarematige) problemen met behulp van een speciaal hulp-op-afstand-programma kunnen uitvoeren. Met behulp van dit programma kunnen wij meekijken op uw computer en evt overnemen. Ten alle tijde kunt u precies zien wat wij doen en houden we contact met u om alles door te spreken.

Voor hardwarematige reparaties ontzorgen wij u zoveel mogelijk. Het enige dat u hoeft te doen is uw apparatuur in te pakken in een doos voorzien van ons verzendlabel en naar het dichtsbijzijnde post-punt te brengen. Vanaf dat moment dragen wij zorg voor een prijsopgave, reparatie en bezorging van uw apparatuur bij u thuis.

Neem een kijkje bij onze diensten: Focus Multimedia - Diensten

 

Systeem- & netwerkbeheer

Op het gebied van systeembeheer voor midden- en kleinbedrijf (ook ZZP) beschikken wij ook over meer dan 10 jaar ervaring. Wij denken met u mee en zoeken samen met u naar de beste oplossingen. Denk hierbij aan hosting, mail-servers, op afstand werken maar ook beveiliging en backups. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.