Hulp op afstand

€7,50
Levertijd: Zo spoedig mogelijk

Onze tarieven zijn helder.

Voor hulp op afstand aan uw pc, laptop, tablet of smartphone rekenen wij € 7,50,- per kwartier (15min) met een starttarief van 30 minuten (d.w.z. € 15,-). Na de eerste 30 minuten wordt verder afgerekend per kwartier.

De eerste 30 minuten kunt u hier via de website bestellen. Vermeld tijdens het betalen bij opmerkingen even waar u graag onze hulp voor nodig heeft. Op die manier hebben wij direct alle gegevens voor handen. Overige kosten kunt u achteraf via iDeal of factuur betalen. 

Hoe werkt het?

Zodra uw aanvraag binnen is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een dag en tijdstip met u in te plannen. U ontvangt van ons via email een link naar een programma welke u dient te downloaden op uw apparaat. Na installatie verschijnt er een code en wachtwoord* in beeld, welke u telefonisch aan ons doorgeeft op het moment van de afspraak.

Na ontvangst van deze code en wachtwoord kunnen wij met u mee kijken en evt het apparaat overnemen/besturen. Terwijl wij bezig zijn, kunt u alles zien wat wij doen. Wij doen dus niets waar u niet van af weet. Zodra wij onze werkzaamheden hebben uitgevoerd en u tevreden bent, ontvangt u eventueel van ons nog een factuur voor het extra werk/tijd. Deze kunt u voldoen via iDeal of bankoverschrijving.

*Na elke sessie verandert het wachtwoord. U hoeft zich er dus geen zorgen over te maken dat wij ongewild alsnog in uw pc of laptop kunnen komen.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen